Ergoterapeutvikar til Sundhedshus Østerbro

Københavnsområdet, Borups Allé 177, 2400 København DK
Vil du være med til at skabe mulighed for, at borgeren bedst muligt kan bevare et meningsfuldt og selvstændigt liv?

Sundhed og Genoptræning Østerbro ligger i et af Københavns Kommunes sundhedshuse. Vi varetager bla. kommunal tværfaglig genoptræning og har kontrakt med lokalområdets plejeboligcentre ift. genoptræning af beboerne. Vi dækker hele Københavns Kommune indenfor den håndterapeutiske genoptræning.

Du vil blive en del af en velfungerende gruppe med høj faglighed, og du kan se frem til et tæt mono- og tværfagligt samarbejde med engagerede kolleger. Det indbyrdes samarbejde er præget af tillid, og vi har kontinuerligt fokus på vores trivsel.

Om stillingen:
Du vil som udgangspunkt skulle varetage genoptræning af borgere fra hele Københavns Kommune med genoptræningsplan omhandlende håndterapeutiske problemstillinger samt løse opgaver i Udrednings- og Rehabiliteringsenheden (UR).

Opgaverne er: Samtale, undersøgelse, målsætning samt instruktion i selvtræning, evt også selv varetage noget af træningen. Interventionerne foregår i Sundhedshuset og i borgernes hjem eller nærmiljø.

Udrednings- og Rehabiliteringsenhedens målgruppe er hjemmeboende borgere over 65 år, som søger/modtager hjælp fra kommunen efter Servicelovens §83A. Du skal arbejde tværfagligt i samarbejde med fysio- og ergoterapeuter, hjemmesygeplejersker, visitatorer, pædagoger og personale fra hjemmeplejen. Arbejdet foregår i borgernes hjem og nærmiljø.

Tilrettelæggelsen af alle forløbene foregår i tæt samarbejde med borgerne. Du tilrettelægger i høj grad selv din arbejdsdag, som ofte er omskiftelig og består af mange alsidige opgaver.

Om dine kvalifikationer:

  • Du er uddannet ergoterapeut
  • Vi foretrækker, at du har erfaring med de områder, du kommer til at beskæftige dig med
  • Du har lyst til og helst erfaring med at arbejde med både komplekse og enkle problemstillinger i det håndterapeutiske og geriatriske felt, og du er klar til hurtigt at tage fra
  • Du har lyst til faglig sparring, nytænkning og udvikling af den faglige praksis
  • Du trives med at arbejde i en politisk styret organisation
Yderligere oplysninger
Uddannelsesvikariatet er på 10 måneder fra 1. september 2019 - 30. juni 2020, og det er på 37 timer ugentligt. Løn og ansættelse ifølge overenskomstmæssige vilkår.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til teamleder Dorthe Wilms Philipsen på 2619 7829.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 26. juni 2019
Vi afholder samtaler den 3. juli 2019. Du vil blive indkaldt med kort varsel.

Ansøg nu

Job info

Firma

Koncernservice og Koncern IT

Telefon nummer

29667631

Arbejdssted

Københavnsområdet, Borups Allé 177, 2400 København DK

Jobannoncen oprettet

12 Jun 2019

Jobannoncen udløber

26 Jun 2019