Tværfagligt samarbejde om aktiv 14 årig udelivsdreng med infantil autisme og diabetes

Nordjylland, .., 9280 Aalborg DK


Sætter du pris på at arbejde én til én? Og kan du trække gummistøvlerne og arbejdshandskerne på, og danne en tryg relation med en autistisk dreng gennem praktisk arbejde? Så læs endelig videre. Hvis du altså er uddannet pædagog eller social- og sundhedsassistent.Pædagogisk indsats om dagen. Sundhedsfaglig overvågning om natten. Forudsigelighed og tålmodighed.

For at kunne varetage jobbet, er det et krav, at du er uddannet enten pædagog eller social- og sundhedsassistent. Som pædagog vil du skulle varetage dagvagterne, og som SSA nattevagterne. Afgørende for begge faggrupper er erfaring med arbejde indenfor autisme området samt kendskab til behandling af diabetes.

Pædagogisk indsats og omsorg om dagen

Drengen, som er diagnosticeret med infantil autisme og svært nedsat kognitiv funktionsniveau, har udpræget behov for specifikke rutiner i dagligdagen samt behov for meget guidning. Du vil derfor skulle kunne arbejde med en udviklingsstøttende indsats, hvor begreberne struktur, forudsigelighed og genkendelighed er afgørende for en god relation. Derudover skal du også kunne foreslå og indgå i aktiviteter som er meningsgivende for drengen. Da denne indsats også er en aflastning for familien, vil du skulle opholde dig alene med drengen i en bolig væk fra familien. Derfor skal du være tryg i at arbejde både selvstændigt OG alene. Forældrene bor dog i lokalområdet.

Om dagen skal du som pædagog kunne skabe en tryg og meningsfyldt hverdag for drengen, hvilket vi kunne omhandle klippe hæk, græsslåning og andet havearbejde. Han er også glad for en cykeltur på tandem, fisketure eller bagning.

Et godt samarbejde med såvel forældre som lærere på specialskolen er afgørende for succes i arbejdet med drengen.

Sundhedsfaglig overvågning og omsorg om natten

Udover de ovennævnte diagnoser, har drengen også diabetes 1. Dette behandles med en insulinpumpe, hvorfor kendskab til såvel diabetes samt insulinpumpe samt behandling af insulin er en fordel. Ellers er det vigtigt, at du har mod på at lære det.

Om natten er din vigtigste opgave som SSA at overvåge drengens blodsukker, reagere på "skæve" tal, og derved sikre drengen en rolig nattesøvn.

Charmerende, impulsiv, sproglig udfordret er kun få ord, der beskriver drengen

"Min søn kan dyrke sine særinteresser på positiv vis med modne og erfarne voksne omkring sig, der evner og nyder de samme interesser og kan gøre det fra start." Citat fra drengens mor.

Interesser ud over havearbejdet er også indendørs sysler som at tørre støv af, pudse vinduer og støvsuge.

Han starter i 8. klasse på en specialskole, og er en del af en familie med forældre, søskende og to hunde. Drengen har rigtig mange særinteresser, som omhandler praktisk arbejde, og her trives han.

Grundet hans diagnoser, som udover autisme også tæller dyspraksi og mild cerebral parese har han udfordringer ift. impulshæmning, fleksibilitet, emotionel kontrol, planlægning/organisering og monitorering. Dette forværres såfremt hans blodsukker er ustabilt, eller hvis han oplever uforudsigelighed. Når han trives, er han en glad, sød og charmerende dreng, som gerne vil samværet med andre.

Ansat i Olivia Danmark

I Olivia Danmark arbejder vi ud fra værdierne "Tillid", "Empati" og "Viden". Derfor er det vigtigt, at disse ord vækker genklang hos dig.

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA.

Derudover vil du have:

  • En fast teamleder, som du kan sparre med.
  • Der vil blive afholdt p-møder og supervision
  • Der vil blive udbudt kurser, b.la. Olivia Academy.
  • Du vil skulle arbejde hver anden uge fra onsdag - søndag. Dette vil være i lige uger. Vagterne er på 12 timer, og ligger fra kl. 08.00-20.00 og kl. 20.00 - 08.00. Dette svarer til gennemsnitlig 30 timer/ugen.


Faguddannet, autisme erfaring og mest af alt oprigtig lyst til opgaven

  • Faguddannelse er et krav. Som tidligere skrevet, søger vi pædagoger til dagvagterne og SSA´er til nattevagterne.
  • Kendskab til TEACH pædagogik vil være godt
  • Rolig, rummelig og tydelig skal du være. Både for at drengen er tryg ved dig, men også for at han ikke løber om hjørner med dig.
  • Interesse for praktisk arbejde og fysiske aktiviteter er en kæmpefordel, da det er her, drengens særinteresser ligger.
  • Kendskab til diabetes og behandling af det, er en fordel. Ellers læres der op i det.
  • Tålmodighed. Der vil være mange gentagelser. Både i sprog og handlinger.


Ansøgning og kontakt

Ansøg stillingen hurtigst muligt eller senest den 04-08-2019. Der vil blive afholdt samtaler i uge 32.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Lisette Daugaard på Tlf. 8888 7171.

Vi ser frem til at høre fra dig.Ansøg nu

Job info

Firma

OLIVIA DANMARK A/S

E-mail

kh@kh-translation.dk

Arbejdssted

Nordjylland, .., 9280 Aalborg DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

04. august 2019