Parkeringsvagt på 15 timer pr. 14. dag søges til Haderslev/Aabenraa

Sønderjylland, Nr. Bjertvej 72, 6000 Kolding DK
ParkZone søger lige nu en selvstændig, udadvendt og serviceminded parkeringsvagt til
vores pladser i Haderslev og Aabenraa. Stillingen der tilbydes, er på 15 timer pr. 14 dag ugentligt, og arbejdet ligger i tidsrummet 04:00-22:00 fordelt på hele ugen. Der skal anvendes egen bil til denne stilling.

Hvem er vi?
ParkZone er et dansk autoriseret vagtselskab, der blev stiftet for femten år siden. Vi er i dag en af de største aktører i branchen med speciale i privat parkeringsadministration, og vi administrerer mere end 1.000 parkeringsområder på landsplan. Hos os lægger vi vægt på et spændende og alsidigt arbejdsmiljø, hvor især vores værdier er kernen i det arbejde, vi udfører. Vi er en veluddannet personalestab med mange forskellige baggrunde, men fælles for alle er, at vi ønsker at videreudvikle virksomheden samtidig med at yde den bedste og mest professionelle service til vores kunder. Derudover skal der gøres opmærksom på, at man skal være selvtransporterende til og fra mødestedet.

Vi tilbyder…
Nå du er ansat som parkeringsvagt hos ParkZone, medfølger der både tillid og frihed under ansvar. Arbejdet er meget selvstændigt, men vi sørger altid for, at du bliver
grundigt oplært i bestemmelserne ude på vores pladser, samt gennemgå et internt uddannelsesforløb. Der vil altid blive tildelt en direkte kontakt til en supervisor, som stå til rådighed når du har spørgsmål eller ideér. Der aflønnes efter overenskomst for parkeringsvagter indgået mellem DI Overenskomst og Serviceforbundet for Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Sammenslutning. Der afholdes ligeledes årlige personalemøder, samt én årlig sommerfest, hvor alle fra de forskellige afdelinger mødes til et hyggeligt arrangement.

Vi forestiller os, at du…
Som parkeringsvagt møder du mange mennesker i løbet af en dag. Det er derfor vigtigt, at du er imødekommende og venlig samtidig med at du har indblik i, hvordan kunden skal vejledes. Hos ParkZone lægger vi stor vægt på at du er mødestabil og fleksibel, samt tager ansvar for det arbejde, du udfører. I travle perioder er det vigtigt, at du kan opretholde overblikket og agere professionelt, men samtidig bevarer en humoristisk og venlig fremtoning. Vi forestiller os, at du er proaktiv og selvmotiverende, da det er to rigtig gode egenskaber, som er i overensstemmelse med vores værdier. Derudover ser vi gerne, at nedenstående krav opfyldes:
  • At du har et gyldigt vagtcertifikat.
  • At du har kørekort til kategori B.
  • At du taler og skriver dansk.
  • At du kan fremvise en straffeattest.
  • At du kan kommunikere på engelsk.
Hvordan er arbejdsopgaverne?
Hos ParkZone er vores parkeringsvagters fornemmeste opgave at vejlede bilister om de forhold, der er på et parkeringsområde. Derudover er det vigtigt at sikre, at parkeringsbestemmelserne overholdes. Selve arbejdet foregår via en terminal, så det er bestemt et plus, hvis du på forhånd kan betjene en smartphone. Som parkeringsvagt tilegner man sig hurtigt en masse spændende og relevant viden inden for privat parkering. Det er derfor vigtigt, at man kan videregive denne viden til både kolleger og de bilister, som helt naturligt vil opsøge én flere gange i løbet af en vagt. Arbejdet foregår desuden udenfor i alt slags vind og vejr hele året rundt.

Lyder dette som noget for dig?
Har du lyst til at være med til at videreudvikle ParkZone i fællesskab med resten af vores dygtige medarbejdere, og kan du se dig selv nikke genkendende til vores værdisæt, så vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig.

Denne skal sendes via vores hjemmeside senest d. 30-06-2019 kl. 16:00. Vi holder samtaler løbende med henblik på at ansætte hurtigst muligt. Samtalerne vil finde sted på vores afdelingskontor i Kolding. Ved spørgsmål skal du være velkommen til at rette henvendelse til Bjarne Popp på mail lw@parkzone.dk. Ansøgninger modtages ikke på denne mail.

Ansøg nu

Job info

Firma

ParkZone A/S

Telefon nummer

70252696

Arbejdssted

Sønderjylland, Nr. Bjertvej 72, 6000 Kolding DK

Jobannoncen oprettet

06 Jun 2019

Jobannoncen udløber

30 Jun 2019