Pædagog

Københavnsområdet, Skovvej 2, 2820 Gentofte DK

Friluftspædagog med et hjerte, der banker for naturen i mennesket, mennesket i naturen

Naturen og udelivet er omdrejningspunktet for vores hverdagsliv året rundt. Er du også til vind i håret og vand i gummistøvlerne, så er vi måske din kommende arbejdsplads.

Børn & Miljø, Skovvej er certificeret Friluftsinstitution i 2018 af Skovskolen og Vends Motorik- og Naturskole – og har Friluftsrådets Blå Spring-Ud i-Naturen Flag.

Vi har en vuggestuegruppe med 12 børn og 3 mindre aldersopdelte børnehavegrupper. Vi holder til i en ældre villa, beliggende midt i en spændende og grøn have med bla. shelter og bålhytte. Når vi træder uden for døren, er vi omgivet af masser af varieret natur i gåafstand; mose, park, lund og skov.

Vi søger, pr. 1. august 2019, to pædagoger på 35 timer pr. uge til vores børnehavegrupper

Et friluftsliv i børnehøjde

Som pædagog hos os får du masser af frisk luft. Vi åbner ude hver eneste dag, hvor børnene kommer iklædt tøj til årstiden og klar til dagens udeliv. På vinterdage kan vi holde varmen ved bålet og søge ly på rensdyrskindende i shelteret og ved at være aktive sammen. Du vil kunne boltre dig i vores naturværksted og er måske vores nye tovholder for børnenes udeværksted. Hos os har du snitteknive, tændstål og bestemmelsesduge med i turrygsækken.

Du vil komme på holdet med fagligt dygtige kollegaer, der ligesom dig er engagerede og reflekterende, som du vil have den daglige sparring med og som spiller hinanden gode i bestræbelserne for at skabe det bedste børneliv. Hos os får du rig mulighed for kompetenceudvikling, og for at deltage i forskellige faglige og sociale fællesskaber – også sammen med vores samarbejdsinstitution.

Vores hverdag baserer sig på Gentofte Kommunes Vision – tryghed, leg og læring – børn forandrer verden. Vi lever visionen i hverdagens mange timer, når vi bringer nysgerrigheden sammen med børnene i spil, fordyber os i ”dig og mig om noget” og har blik for at give plads til børnenes grundlege. Vi arbejder hele tiden med udviklingen af pædagogikken, og har i 2019 fokus på at arbejde helhedsorienteret, hvor vi folder læreplanstemaerne ud med afsæt i det overordnede emne træet.

Her har vi en innovativ tilgang, og du vil som ny pædagog kunne gøre en forskel med dine spørgsmål ”hvad nu hvis…?”

Forventningen er, at du som uddannet pædagog:

  • Er stærk i relationsarbejdet - idet den gode relation er grundlæggende for børnenes trivsel og udvikling

  • Kan og vil understøtte børnenes leg og læring gennem friluftslivet – som læringsmiljø for temaerne i den styrkede læreplan og med afsæt i vores friluftspolitik

  • Kan tage børnenes perspektiv, følge deres spor – og samskabe med forældrene; ved at have en åben og anerkendende dialog om børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse – og ved at tænke hjemmelæringsmiljøet ind i aktiviteterne

  • Er en aktiv og kropslig rollemodel med en smittende bevægelsesglæde

  • Aktivt kan tage ansvar for fællesskabet og den gode stemning i vores hus

  • Behersker IT på brugerniveau og har en god evne til kommunikation og faglig formidling

Hør mere om stillingen ved kontakt til leder Vivi Fischer eller souschef Tina Hofbæk på

tlf. 39 61 22 48 eller læs på www.børnogmiljø.dk

Vi indkalder løbende til samtale og ser frem til at møde dig.

Børn & Miljø, Skovvej er en selvejende institution under Gentofte Børnevenner – med driftsoverenskomst med Gentofte Kommune.

Ved ansættelsen indhenter vi straffe- og børneattest.

Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis via ansøgningsformularen.

Ansøg nu

Job info

Firma

Gentofte Kommune

Arbejdssted

Københavnsområdet, Skovvej 2, 2820 Gentofte DK

Jobannoncen oprettet

15 May 2019

Jobannoncen udløber

10 Jul 2019