Vi søger en erfaren indskolingslærer, der brænder for at gøre en forskel

Københavnsområdet, Ellebjergvej, 50, 2450 København DK

Da vi skal bruge en ny indskolingslærer til næste skoleår, er vi på udkig efter en erfaren og iderig lærer der tror på, at læring, trivsel og anerkendelse går hånd i hånd. Vi søger en lærer, der enten er læreruddannet med linjefag i dansk i indskolingen, og meget gerne også i idræt eller har erfaring med undervisning i disse fag.   

 

Vi er en skole med en stærk fagfaglig profil som igennem mange år og med stor succes har gjort børnene klar til videre uddannelse. Dette er lykkes vha. et team af engagerede lærere med forskellige baggrunde, der brænder for at give vores bidrag til, at tosprogede børn finder deres plads i det danske samfund. Og vi søger nu en ny lærer til at varetage ansvaret for, at vores indskolingselever får et stærkt personligt, socialt og fagligt fundament.

 

Vi vægter selvstændighed, gåpåmod og faglighed højt hos vores nye kollega, og tilbyder på samme tid frie rammer for udfoldelse og autonomi. Desuden finder du hos os et stærkt kollegialt fællesskab, indbyrdes respekt og tæt samarbejde mellem lærere, pædagoger, ledelse, forældre og børn.

 

Du vil føle dig velkommen i et lærerkollegie, der består af lærere med især dansk men også arabisk baggrund. Og uanset hvem du er, vil du opleve, at kulturen på skolen bygger på stor tillid og respekt for lærerens virkebåde fra ledelsens side, men mindst lige så meget fra forældrenes og børnenes side.

 

Det er også værd at nævne, at et job hos os består af maksimum 24 ugentlige undervisningstimer for en fuldtidsansat lærer, 400 timers forberedelse årligt og kun 32 timers tilstedeværelse på skolen om ugen.

 

Ansættelsen er pr. 1. august 2019 og på fuldtid, som svarer til 24 skematimer pr. uge.

 

Du kan lære lidt mere om skolen i denne video:

https://youtu.be/jZPIVoH4vww

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

  

Ansøgningsfristen er den 30. juni og kvalificerede ansøgere vil blive indkaldt til en uforpligtende samtale.

 

Al henvendeles bedes rettet til viceskoleleder Allaa Al-Naqach på e-mail:

ala@alhikma.dk

 

 

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

AL HIKMA SKOLEN

Telefon nummer

36178511

Arbejdssted

Københavnsområdet, Ellebjergvej, 50, 2450 København DK

Jobannoncen oprettet

12 Jun 2019

Jobannoncen udløber

31 Jul 2019