Journalnr. 19-060-57Journalnr. 19-060-49Journalnr. 19-060-48Tre faste lærerstillinger på Pilegårdsskolen

Københavnsområdet, Ole Klokkersvej 17, 2770 Tårnby DK

På Pilegårdsskolen i Tårnby Kommune søger vi lærere til det kommende skoleår. 2 lærere med fastansættelse fra den 1. september 2019 eller snarest derefter og 1 lærer med fastansættelse fra 1. oktober 2019. I Tårnby Kommune er det besluttet, at nyuddannede lærere på fuld tid har et lektionstal ved fuld tid på max. 24 lektioner. Derudover tilbyder Pilegårdsskolen tutorordning for nyansatte og læringssamtaler med AKT-vejleder for nyuddannede. Vi lover også at skabe rum og rammer for faglig og personlig udvikling.

Ansøgere skal have undervisningskompetence inden for ét eller flere af følgende fag:

Indskolingen - ledig fra 1. oktober

  • Dansk, matematik og musik

Mellemtrinnet - ledig fra 1. september eller snarest derefter

  • Matematik, idræt/svømning og musik

Mellemtrinnet - ledig fra 1. september eller snarest derefter

  • Natur og teknologi, matematik og musik

Vi vægter trivselsarbejde højt og alle lærere har derfor ressourcetimer i eget team.

Vi søger lærere, der er fleksible og samarbejdsorienterede, og som brænder for deres fag, læring, trivsel og udvikling.

Pilegårdsskolen er én af 7 folkeskoler i Tårnby Kommunes skolevæsen. Vi er ca. 90 undervisere og ca. 1100 elever på 0.-9. klassetrin. Skolen ligger i et parcelhusområde tæt ved Amager Fælled og med kort afstand til de mange åben-skoletilbud i både Tårnby og København. Den har et godt omdømme, oplever stor opbakning blandt distriktets forældre og er tæt forankret i lokalmiljøet.

Vi arbejder for at fastholde og udvikle en inkluderende skole med relationskompetente voksne i en skolehverdag præget af gensidig respekt. I skoleåret 2019/20 arbejder vi i særlig grad sammen om synlig læring og deltager sammen med kommunens øvrige skoler i et stort fælles udviklingsarbejde om professionelle læringsfællesskaber. Udskolingen er, som noget særligt for Pilegårdsskolen, organiseret i profillinjer - se evt. skolens hjemmeside her


Faglige kvalifikationer
  • Læreruddannelse

Ønsker til personlige egenskaber
  • Vi søger inkluderende lærere, der behersker klasseledelse, og som har engagement, samarbejdsevne, ansvarsbevidsthed, positivt livssyn og masser af godt humør

Vi tilbyder
  • et skolemiljø med udvikling og positiv ånd
  • et teambaseret og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø
  • et spændende lærerjob

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med Lærernes Centralorganisation efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.


Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til konstitueret viceskoleleder Thomas Reitz Larsen på telefon 30 76 06 19.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 7. august 2019.


Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.

Ansøg nu

Job info

Firma

Tårnby Kommune

Arbejdssted

Københavnsområdet, Ole Klokkersvej 17, 2770 Tårnby DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

04. august 2019