Skolepædagog med støttefunktion

Bornholm, Ullasvej, 23, 3700 Bornholm DK

Har du lyst til at være skolepædagog med støttefunktion i mellemtrinnet på en skole, der vil og tør gå forrest i udviklingen af den bornholmske folkeskole?

En af vores skolepædagoger har valgt at flytte til Kbh. for at læse videre. Derfor søger vi nu en skolepædagog med støttefunktion pr 1. september, der sammen med en anden pædagog deler støtteopgaverne på 4. og 5. årgang i samarbejde med teamene.  Stillingen er en fast stilling på 30 timer

Åvangsskolen har været en selvstændig skole med nye læringsmiljøer siden 2017. Vores visioner og værdier, arbejdet i PLC og pædagogisk udvalg skaber nu en tydelig retning for udviklingen af skolen. Begreberne skoleglæde og fællesskabsfølelse er vigtige for os og har været mål for de traditioner, vi har sat i værk.

Vi arbejder i selvstyrende årgangsteams med et mål om at udvikle professionelle læringsfællesskaber med refleksion, videndeling og fælles forberedelse som en naturlig arbejdsform for at sikre at alle elever udfordres.

Krumtappen i styrkelse af elevernes læring og trivsel er vores pædagogiske læringscenter (PLC), hvor der med udgangspunkt i analyse af data arbejdes med forebyggende og foregribende indsatser bl.a.:

 • Fagligt elevløft i overbygningen, som udmøntes i tæt samarbejde mellem teams, vejledere og ledelse i Undervisningsministeriets projekt.
 • Co-teaching og inklusionstiltag på mellemtrinnet
 • To-voksenordning i indskolingen, et samarbejde mellem lærer og pædagog med fokus på trivsel.  I det kommende skoleår indføres ”Guided Reading” for at styrke fagligheden. 

Brænder du for og har du lyst til at

 • gøre en forskel for børn med særlige behov og deres familier?
 • være en del af og bidrage til at tænke læring og inklusion for børn med særlige behov med dit team?
 • være med til at videreudvikle den nye kultur på skolen
   

og er du

 • uddannet pædagog, gerne med erfaring og fagligt dygtig inden for dette område.
 • en pædagog med gode evner for samarbejde omkring elever med forældre, kolleger og ledelse
 • inkluderende, god til relationer med en anerkendende tilgang til andre mennesker og kan favne mange forskellige børn.
 • teamplayer og byder ind i forhold til planlægning, gennemførelse og evaluering af arbejdet med relationer og trivsel
 • Interesseret i at indgå som en del af de professionelle læringsfællesskaber, som skolen er i gang med at udvikle.
 • ikke bange for at afprøve nye ting, lære af fejl, evaluere og reflektere med team og ledelse for at udvikle ny praksis.
   

så har vi en stilling som SKOLEPÆDAGOG MED STØTTEFUNKTION til besættelse pr. 1. september 2019 i første omgang på 4. og 5. årgang, hvor du arbejder sammen med en anden pædagog om årgangenes børn.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der indhentes børne og straffeattest. 

Ansættelsen er pr. 1. september 2019.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 11. august 2019.

Ansættelsessamtaler vil foregå den 26. august om formiddagen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Susanne Dam på 56923150/ 30182383 eller Hanne Vesth 56923152/29494249.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 30 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Ansøg nu

Job info

Firma

Bornholms Regionskommune

Arbejdssted

Bornholm, Ullasvej, 23, 3700 Bornholm DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

11. august 2019