Faglærer til Struktøruddannelsen

Københavnsområdet, Carl Jacobsens Vej 25, 2500 København DK
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en faglærer til NEXT Byg.Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som medarbejder skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.Vi tilbyder

Et dynamisk læringsmiljø med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Du får en arbejdsplads, som er i en spændende udvikling og engagerede kompetente kolleger. Gode muligheder for at løse mangeartede opgaver og dermed præge din faglige udvikling.

Vores elever er i centrum, og alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, vi har fælles forberedelse i teamet og arbejder med implementering af et fælles pædagogisk grundlag.

Jobbet

Du er en kompetent og engageret underviser. Du skal undervise på struktør- og brolæggeruddannelsens grundforløb, hovedforløb og AMU efteruddannelse samt præsentere fagene for folkeskoleelever. Du skal arbejde teamorganiseret med forberedelse og evaluering af undervisningen og udvikle undervisningens form og indhold i samspil med struktørfaget.

Din profil, du

• har en faglig uddannelse som anlægsstruktør og mindst fem års relevant erhvervserfaring

• har du en uddannelse som kloakmester, vil det være en fordel

• har et højt fagligt engagement og en anerkendende tilgang til eleverne

• har gennemslagskraft i mødet med eleverne og har gode kommunikationsevner

• er god til at arbejde i team, men du kan også arbejde selvstændigt

• er stolt af dit fag og vil gerne være blandt de bedste

Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’s mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Almene kvalifikationer

Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks.

Dansk A og Samfundsfag C) eller sørger selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som skolen betaler.Hør mere om stillingen

Du er velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jimmie Thomsen fra uge 32 eller derefter, på tlf. 2925 7117, mail jit@nextkbh.dk.Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuldtid og placeret i Glostrup. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 pct. Vi ønsker, at du begynder den 1. september 2019 eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.Ansøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 34.

Ansøg nu

Job info

Firma

NEXT - Uddannelse København

E-mail

maha@nextkbh.dk

Telefon nummer

60808685

Arbejdssted

Københavnsområdet, Carl Jacobsens Vej 25, 2500 København DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

15. august 2019