Lærer til barselsvikariat på mellemtrinnet til Gasværksvejens Skole

Københavnsområdet, Borups Allé 177, 2400 København DK
Brænder du for arbejdet med eleverne på mellemtrinnet? Har du stærke relationskompetencer? Er du udviklingsorienteret, og tør du tænke ud af boksen? Kan du bevare roen og skabe tryghed for børnene i en foranderlig dagligdag? Har du linjefag i matematik og natur/teknologi?

Så er du den lærer, vi mangler til vores mellemtrin, hvor vi har brug for en lærer til at undervise 4. og 5. årgang i det kommende skoleår.

Gasværksvejens Skole er kendetegnet ved meget engagerede medarbejdere, elever og forældre. Vi har fokus på, at børnene skal udvikle deres personlige, faglige og sociale potentiale optimalt – og at det sker på en kreativ, udfordrende og anerkendende måde.

Vi har et tæt samarbejde mellem personalet i hhv. skole og fritidsordning omkring fælles værdier og mål. Hos os er åbenhed, trivsel og tryghed en forudsætning for læring og social udvikling hos den enkelte og i fælleskabet.

Mellemtrinnet har en projektorienteret, tværfaglig og praktisk musisk profil.
De praktisk-musiske fag styrkes gennem en p-fagsordning, som skaber mulighed for, at eleverne kan fordybe sig gennem koncentrerede forløb i det enkelte fag. Eleverne undervises i billedkunst, håndværk og design samt musik.

Vi er på mellemtrinnet organiseret i fagteams, som hver uge har skemalagt fælles forberedelse. Fagteamet har det fælles faglige ansvar for årgangen. Undervisningen er båndlagt og giver mulighed for holddannelse på tværs af årgangen.

Vi tilbyder et tæt teamsamarbejde, rum til at dine ideer kan udfoldes, kolleger med humor og engagement og ledelsesmæssig sparring og opbakning.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat pr. 12. august 2019 eller snarest derefter.

Yderligere information
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte souschef René Ørum på 2036 0920.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 1. august 2019
Vi afholder ansættelsessamtaler mandag den 5. august fra klokken 16.00.

Ansøg nu

Job info

Firma

Koncernservice og Koncern IT

Telefon nummer

29667631

Arbejdssted

Københavnsområdet, Borups Allé 177, 2400 København DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

01. august 2019