Viser 239 Søgeresultater

Ballerup Kommune
Københavnsområdet, Klakkebjerg 4 2750 Ballerup
Vi søger en ernæringsassistent, kok eller kostfaglig eneansvarlig til vores børnehus i Måløv, hvor 50 vuggestuebørn glæder sig til sund og dejlig mad som inspirerer øjet og maven. Stilling er til besættelse 1. juni og er på 32,5 timer pr. uge.Vi søger en person med erfaring i tilberedning af sund og nærende kost til vuggestuebørn. En som kan trives i et miljø, hvor børn og voksne nysgerrigt følger dit arbejde og som anerkendende kan gå i dialog.Vi tilbyder et spændende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor du kan arbejde selvstændigt. Du bliver ansvarlig for hele processen i et køkken fra planlægning af menu til varebestilling og modtagelse samt egenkontrol, tilberedning af maden til rengøring af køkken. Vi tilbyder et køkken der i mange år har fået ”Elite Smiley”.VI &Osla
Roskilde Kommune - Madservice
Øvrige Sjælland, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde
Til Madservice Sct. Jørgensbjerg som er en del af Madservice Roskilde, søger vi en ernæringsassistent på 35 timer om ugen.    Vi søger en frisk og engageret medarbejder med et højt fagligt niveau, der har erfaring og viden om at tilberede ernæringsrigtig kost til ældre. Vi lægger vægt på at maden er tilberedt af gode økologiske råvare og laver alt fra bunden.    Vi producere varmholdt mad til 48 borgere, og kan tilbyde en spændende og til tider hektisk arbejdsplads med mange spændende udfordringer.      Arbejdstiden ligger mellem kl. 07.00 - 18.00. med weekendvagt hver 4 uge.     Stillingen ønskes besat snarest eller senest 1. juni  Ansøgningsfristen er d. 27.4. 2020, kl. 12. Samtaler bliver afholdt d. 28.4 2020. Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.   Ønskes der yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kostleder Pia Fastholm på telefon 2964 9190 mellem kl. 08.
Sushi Daily Odense
Fyn, Niels Bohrs Allé 150, 5230 Odense M
Sushi Daily Odense (situated in Bilka Hypermarked) is looking a part time sushi cook (15-25 h/week-good for SU!) Experience with sushi or speaking Danish are not necessary, but they constitute a very BIG plus. We are looking for someone reliable, flexible and with a positive attitude. You will work in a fast paced environment so you will need to be agile, focused and responsible. We are open all days of the week so the working hours can take place from Monday to Sunday in the interval 06:00-20:00.  If you are looking for a great place to work surrounded by great people, do not hesitate to contact us!  phone number: +45 53134882 e-mail address maguro.aps@gmail.com
Samsø Kommune
Midtjylland, Søtofte 10, 8305 Samsø
Vi har brug for dig! Har du mod på at prøve kræfter med en arbejdsplads med mangeartede opgaver og hvor vi kan love, der altid er travlt - så er vi måske stedet for dig. Vi leverer dagligt mad til vores borgere på kommunes plejecenter og til hjemmeboende borgere i Samsø Kommune – der produceres ca. 110 hovedretter pr. dag. Derudover producerer vi dagens ret til færgen Prinsesse Isabella, Samsø Rederi. Vores produktionsform er køle-produceret mad. Vi producerer ligeledes smørrebrød, desserter og kager. En del af dine arbejdsdage vil foregå i vores kølerum, hvor vi pakker maden, så du skal trives med kulde.    Vi er et serviceorgan for mange samarbejdspartnere, og du skal derfor være indstillet på, at opgaverne pludselig ændrer sig, og at du må improvisere for at hjælpe vores borgere bedst muligt. Lidt om dig: Du er uddannet ernæringsassistent eller lignende Gerne med kendskab til " A
Kattegatcentret
Midtjylland, Færgevej 4 8500 Grenaa
KØKKEN-BLÆKSPRUTTE I KATTEGATCENTRET Er du en blæksprutte i et køkken med et smil så sødt som en sæls? Så er du måske vores nye kollega!Kattegatcentret søger en ny køkkenmedarbejder til et barselsvikariat på 30 timer/uge. Vores nuværende køkkenansvarlige går snart på barsel og vi søger derfor en medarbejder med mod på medindflydelse.Du skal være god til at lave mad og bevare overblikket i en hverdag med mange forskellige opgaver. Det er ikke afgørende, om du er selvlært eller har en uddannelse inden for madlavning. Du har helt sikkert en passion for service og et ønske om og evner for at give vores gæster den bedste madoplevelse.Du skal kunne indgå i en engageret og dedikeret medarbejderstab, der arbejder hårdt for at give vores gæster den bedst mulige oplevelse. Du skal kunn
Nordsjællands Hospital (Hillerød)
Nordsjælland, Dyrehavevej 29 3400 Hillerød
i køkkenet på Nordsjællands Hospital? Søg jobbet, hvis du har lyst til at være en del af lagerteamet i Facility Management, Køkken og Kantine på Nordsjællands Hospital-Hillerød. Hvem er vi Vi er et håndværkskøkken med eget bageri og slagter, der lægger vægt på høj kulinarisk og sensorisk kvalitet til glæde for vores mange daglige modtagere. Det er vores ambition at tilberede lødig og velsmagende mad med fokus på gode friske råvarer og madhåndværk produceret i eget køkken, brød fra eget bageri, pålæg fra egen slagter, madmod og økologi. Vi har det økologiske spisemærke i sølv 60-90%. Lagermedarbejder 37 timer Vi søger en lagermedarbejder, gerne med indkøbserfaring. Du skal have lyst til, sammen med lagerteamet, at forestå varemodtagelse, vareopfyldning samt pakke og sende varer til vores kunder. Tælle lageret op og kunne bestille varer elektronisk hos vores leverandøre
JobBest
Grønland, 3900 Nuuk (Godthåb) GL
  Erfaren kok, som ved hvordan en god bøf skal steges, søges til ’A Hereford Beefstouw’ i Grønlands hovedstad,Nuuk på det 4-stjernede Hotel Hans Egede, der også omfatter et 5-stjernet kursus- og konferencecenter. Din baggrund: Du er uddannet kok - har god erfaring med grill, men du kan også frokostbuffet og selskaber Du er en teamplayer med gode samarbejdsevner Du er kreativ og ansvarsbevidst Du er loyal, stabil og serviceminded Løn efter kvalifikationer og erfaring. Møbleret bolig stilles til rådighed efter gældende regler (der betales husleje), ligesom der sørges for rejseomkostninger i forbindelse med tiltrædelsen. Løn efter kvalifikationer og erfaring. Møbleret bolig stilles til rådighed efter gældende regler
A/B VESTERLED
Øvrige Sjælland, Nordvestvej 5, 4300 Holbæk
AB Vesterled søger en kok AB Vesterled er en andelsboligforening primært for seniorer. Vi er 120 beboere, og vi har vores egen restaurant. Til hverdag skal der laves aftensmad til 30 – 50 beboere. Ved særlige lejligheder (Mortens aften, 2. Juledag, nytårsaften o. lign.) kan der være op til 120 spisende gæster.  Nøgleord i jobbet er: Sundhed, samarbejde, service, selvstændighed og et godt humør.       Arbejdsopgaver Tilberedning af sund, ernæringsrigtig og varieret mad Rengøring, opvask, kaffebrygning, borddækning og lignende Ansvar for 4 gæsteværelser Medvirke til overholdelse af gældende lovgivning for området Kvalifikationer Relevant faglig uddannelse Faglig dygt
BINDIA ApS
Københavnsområdet, Lyngby Hovedgade 72E, 2800 Kgs. Lyngby
We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark.   Your profile should match this: - You have a relevant education - You have relevant work experience (minimum 5 years) - You can work individually (without someone having to tell you what to do all the time) - You are organized in your work - You speak English and / or Urdu - You are accustomed to European work culture - You are ready to settle down in Denmark for a longer period (minimum 3 years)   We offer: - Freedom with responsibility - Good, regular working hours - Wages as per the rules and regulations - A friendly and helpful team - We can help you with accommodation etc.   YOU CAN ONLY APPLY ON OUR WEBSITE : http://www.bindia.dk
Restaurant Isværket I/S
Midtjylland, Havnen 62, 7620 Lemvig
Vil du være del af et ungt, dynamisk team i et køkken med nytænkning, gejst og frihed under ansvar? Vi søger en uddannet kok til Restaurant Isværket. Du vil arbejde tæt sammen med indehaveren/køkkenchefen, hvor I sammen med øvrige ansatte i køkkenet skal opretholde den høje standard. Restaurant Isværket kan rumme op til 150 gæster, og har både a la carte samt selskaber i huset på samme tid. Herudover rummer vi også bowlingfaciliteter. Vores primære fokus er på selve restauranten. Konceptet er baseret på nordisk inspirerede retter, med så lokale råvarer som muligt. Vi ønsker at give vores gæster den ultimative helhedsoplevelse hvor smag, æstetik, service, vin og meget mere spiller helt optimalt sammen.  2 nye ejere overtog restauranten sidste år, og er i fuld gang med at udvikle på koncept og produkt. Vi

Job Beliggenhed

Jobkategori

Jobtype

Uddannelsesniveau

Arbejdserfaring