Hvad tilbyder vi

Ved at publicere jobannoncerne på de sociale medier (SoMe), der er en naturlig platform for de fleste aktive jobsøgende og passive jobsøgende i dag, får virksomhederne nemmere ved at finde kvalificerede medarbejdere. Dels fordi jobannoncerne når ud til et bredere udvalg af kandidater, dels fordi brugerne af de sociale medier ofte deler opslag med relevante personer i deres netværk. Det kalder vi for delingseffekten.

Jobportalen NyBoss er bygget overskueligt op, så jobsøgende let kan få et overblik over ledige stillinger. Jobannoncerne er bygget ens op og indeholder alle relevante oplysninger om jobindhold og arbejdsgiver, med branchens mest udbygget Job Info boks. 

Vores Missionen er simpel – vi vil være danskernes foretrukne leverandør af jobannoncer målt på pris, kvalitet og kundeoplevelse”. Så simpelt er det.

Vi er den nye, innovative aktør på jobmarkedet, der på en effektiv måde via Danmarks største SoMe netværk, der p.t. tæller over 1.900.000 personer, markant øger profileringen af jobannoncer. Hertil kommer delingseffekten, som opstår når vi deler content.

Vi ser frem til at blive den foretrukne rekrutteringspartner for både virksomheder og jobsøgende. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og klippekort til heavy users der har behov for mange annoncer. Vores klippekort findes i størrelsesordenen 5, 10, 25 og 100 jobannoncer. Kontakt os for priser. 

Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på kontakt@nyboss.dk eller på 2670 2570.

 

Overenskomst: Vi har overenskomst med HK.

 

Venlig hilsen

Team NyBoss